2023, 2024, 2025
jan
feb
mrt
apr
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
vandaagdeze weekdeze maandtoevoegen

Welke activiteiten kan ik toevoegen?

U kunt alle activiteiten toevoegen waarvan het onderwerp betrekking heeft tot gezondheid, gezondheidszorg, management in de zorgsector, enz... Het doelpubliek dient hoofdzakelijk professionele zorgverleners te zijn. Dus geen meetings van de Mickey Mouse fanclub.

Wordt mijn activiteit gratis op MediCalendar geplaatst?

Ja, alle activiteiten worden gratis op de website geplaatst. Indien u meerdere activiteiten op jaarbasis plant dan kunt u tevens een eigen webpagina krijgen waarop uw activiteiten worden vermeld. U dient hiervoor eerst via de knop "Toevoegen" > "Meerdere activiteiten.." een account aan te maken.

Kunnen enkel verenigingen activiteiten toevoegen?

Nee, iedereen kan een interessante activiteit toevoegen aan MediCalendar. Via de knop "Toevoegen" > "Eťnmalig een activiteit toevoegen" kan u een item toevoegen.

Kan ik zelf mijn activiteiten op MediCalendar plaatsen?

Ja. Maak eerst een account aan via de knop "toevoegen". U dient de gegevens van uw vereniging in te vullen en een gebruiker aan te maken. Deze gebruiker ontvangt een paswoord en kan al uw activiteiten aan MediCalendar toevoegen. De activiteiten worden op uw persoonlijke webpagina op de MediCalendar website getoond.

Kan ik activiteiten van een andere organisatie toevoegen?

De activiteiten die u met uw account toevoegt worden op uw persoonlijke kalenderpagina weergegeven. Deze kalenderpagina toont best activiteiten van uw eigen vereniging.

Indien u toch de activiteiten van een andere organisator wenst toe te voegen (bv. een interessant internationaal congres), dan kan u via de knop "toevoegen" kiezen voor de keuze "Eťnmalig een activiteit toevoegen". U kunt dan andere gegevens ingeven voor "organisator". Deze activiteit wordt niet aan uw persoonlijke kalenderpagina toegevoegd.

Ik kan me niet aanmelden met mijn paswoord!

Neem contact op met het MediCalendar webteam. Vermeld in uw email voor welke vereniging u beheersrechten heeft.

 foutmelding